https://www.carcarecompany.nl/wp-content/uploads/2020/02/Carcarecompany-header.jpg

Interieur

Bij deze auto’s wordt het interieur gereinigd . De autostoelen worden vakkundig bewerkt met een dieptereiniging en/of een ledercleaner en nadien gevoed voor een soepel en zacht interieur. Deurpanelen en dashboarden worden gevoed met een speciale dashboard dressing. Bij onze interieur pakketten garanderen wij een schoon en fris interieur vrij van vlekken en vuil.

Exterieur

Deze auto is behandeld met een keramische coating en bevindt zich weer in showroomstaat. Alle kleine lak beschadigingen (oppervlakkige krassen) en doffe plekken zijn verdwenen. De lakcoating zorgt voor een water en vuil afstotende werking, is beter bestand tegen UV- invloeden en zorgt voor een schitterende glans.

Schadeherstel, reinigen van motorcompartiment en velgen

Bij deze auto’s worden kleine schades zoals steenslag, hagelschade en parkeerdeukjes vakkundig gerepareerd. Daarnaast wordt het motorcompartiment ontvet en gereinigd. Een schoon en onderhouden motorcompartiment zorgt voor onnodige reparaties en verstoppingen van rubbers, slangen en stekkers. Hardnekkige vervuiling aan velgen wordt behoedzaam en milieuvriendelijk verwijderd.